CopyPastehas never been so tasty!

Ray Charles Eames - De Uitvinder van de Moderne Stoelen

by swanchair

  • 0
  • 0
  • 0
42 views

Als u bladert door de pagina's van de geschiedenis en proberen uit te vinden hoe de stoelen die je ziet deze dagen kwamen, zal de enige bron die u zou tegenkomen zijn Ray Charles Eames. Een paar die een levensveranderende vorm gaf aan de afdeling meubels uitvinder van de ontwerpen van de modern chairs. Hun perceptie naar de moderniseringen van het meubilair was zo eeuwig dat zelfs vandaag de dag worden ze beschouwd als de beste van alle tijden zijn.

Een groot deel van Barcelona stoelen en lounge stoelen komen uit de ontwerpen die werden gegeven door Ray Eames en Charles Eames. Hun werk samen verdiend enorme reputatie en populariteit over de hele wereld. De kwaliteit is nog steeds niet verdwenen en hun werk beïnvloedt de makers van de modern chairs nog steeds. Alle soorten stoelen die zijn gemaakt deze dagen zijn erven het merk en ontwerpen van hen.

Het moeilijk te geloven als je over het feit dat de gestileerde stoelen die we deze dagen in grote bedrijven huizen en kantoren ontwikkeld in de geest van iemand die ongeveer een halve eeuw geleden. Wat de Ray Charles Eames gaf aan de wereld van het meubilair was iets eeuwig. De stoelen zijn niet alleen van uitstekende ontwerpen, maar zijn ook geweldig met comfort. Elk detail werd rekening gehouden bij de Eames ontworpen deze stoelen. Van comfort aan raffinement, de stoelen weerspiegelen elke fundamentele karakter dat is moeilijk te weerstaan​​. Hun verzadigingspunt nog niet heeft bereikt en is de verwachting voor zorgen dat het niet gaat om daar te zijn op elk moment in de nabije toekomst.

Add A Comment: