CopyPastehas never been so tasty!

The Avanti Group Home Boiler Energy Saving: Urban arkitekt v

by forcehero

  • 0
  • 0
  • 1
86 views

Source

 

the avanti group home boiler energy saving

 

Jeg elsker en utfordring, "Rohan Walters sier med en latter som han legger seg i en sofa ved siden av et par av franske dører. På den andre siden av disse dører, en fotgjenger doble tar som hun går, ikke venter en stue en meter fra fortauet.

 

Utfordringen, men var ikke å befuddle fotgjengere ved College og Lansdowne. Snarere, utfordret den lavmælte 52 år gamle selv med å plassere et hjem på hva var inntil nylig en "rest" av urbane stoff så liten det hadde blitt fullstendig oversett. Med unntak av ham: The Waterloo arkitektur utdannet først spionerte denne 10-by-37-fots oppkjørselen to tiår siden, men forsøk på å kontakte BC-basert grunneier hadde mislyktes, så han kjøpt mye ved siden av den, en annen glemt skrap landområdet, 1292 College St. W., i stedet.

 

MER RELATERT TIL DENNE HISTORIEN

 

Begreper som er utviklet for Kambodsja innvirkning design i Canada

Calgary par spare et vernet "trend" hus

Høyt og stolt, bærer en av 1970-tallet chalet fortsatt sin retro dekor. Groovy, mann

 

Tre år siden, lærte Mr. Walters hans ettertraktede urbane rest var skatt etterskuddsvis. Selv om han ikke kunne sikre midler, han overtalt en stor bedrift hadde han gjort noe arbeid for å kjøpe den. Og de, i sin tur, spurte Mr. Walters å designe noe. Men ikke bare noen gamle ting: planer ble klekket ut for en tre-enhet, tre nivåer, eksperimentelle bolig som ville inkludere en vindturbin for y-akse. I tillegg ville første etasje enheten være helt barriere-fri for en rullestol-lenkede leietaker.

 

Det var å være om "fremtidige visioning," forklarer Mr. Walters, men etter en endring i ledelse, selskapet trakk pluggen på at fremtiden.

 

Heldigvis, de var hyggelig nok til å holde eiendommen til Mr. Walters kunne samle inn penger. Dessverre, mindre vesken sin mente han måtte avlyse vindmøllen og ideen om separate leiligheter. Men, tenker "fleksibel bolig, sosiale relevans [og] endre demografi," han bestemte seg å holde det barriere-fri aspektet i første etasje: "det er et prinsipp som er tidløs. Jeg skal holde på som. Jeg skal vise at."

 

Og, siden chief cook og flaske vaskemaskinen på områder av Rohan Inc. har aldri vært ett til viker unna en slående design-Mr. Walters er ansvarlig for "Lego" huset på 157 Coxwell Ave.-han ville gjøre dette, "Oppkjørselen huset," så bare minnerikt. "Hvis noe er stygg," han opines, "folk kommer til å finne en måte å endre den, eller rive det ned, eller kvitte seg med den."

 

Så, nå, ved siden av Mr. Walters egen to-etasjes hjem-med sine falmet rødbrun og marinen blå paneler og graffiti-inspirerte kunstverk-står en enda dristigere 1,084 kvadratmeter uttalelse om hvordan å fylle et tomrom i urbane smilet.

 

Rusty Cor-Ten stål rammer en svelte, mørkt cinderblock boks tegnsatte av to sett med franske dører, med den dårligste tressen praktisk talt kysse fortauet. En liten halv-gulvet som ser ut som en skog utkikkstårn fører til en massive, tredje etasje roof dekket, bortsett fra bare treet til å se er den høye asken som Mr. Walters plantet i 1996.

 

Inne, men har Mr. Walters myknet ting betraktelig. Her, rå tre regler: takbjelker, vinduet foringsrør og trapper har alle blitt forlatt nakne. Ovenpå, er det det samme, med tillegg av kryssfiner låven skyvedører. Åpne tre, forklarer Mr. Walters, regulerer fuktighet, og myker litt harde LED belysning brukt gjennom.

 

Kryssfiner skjuler seg bak hver tomme av tørrmur i første etasje så, om nødvendig, trekke-barer og slipp tabeller kan festes i fremtiden (hans nåværende leietaker ikke bruker rullestol). Forsterkende veggene dette betyr måte, sier Mr. Walters, første etasje kan enkelt tilpasse seg en ny bruk, for eksempel et kunstgalleri: "det er hva vi ikke gjør nok av her," han beklager. Også, alle stikkontakter og lys brytere ligger i rullestol høyde bak en lang aluminium stripe (en moderne ta på stolen-rail).

 

Man kan enkelt rulle under kjøkkenet synke eller vasken montert på et stykke laminert stål i store main-etasje bad. Terskel-fri, badet gulvet bakkene i en 1,25 graders vinkel for drenering, med god plass for wheeling. Bak skyvedører er "guts" hus: strålende gulvet systemet, kjele, HRV, elektriske panel og en vaskemaskin/tørketrommel kombinasjonsboksen enhet som slurker på 15 ampere.

 

Andre etasje består av en dressing området, en annen bad og master bedroom. I stedet for å kapsle det med vegger, har trapperommet vært innglasset "slik at du ikke tror du er i en liten plass." Å hjelpe forstørre denne etasjen er ni fots tak. Tredje etasje, med sin syv fot takhøyde, ville gjøre for en nydelig kontor eller barns soverom. Gjennom, industrielle kabel "raceways" hengende fra taket bære elektriske linjer og doble som lagringsplass for sko og andre småting.

 

Som med mye av Rohan Walters arbeid, oppkjørselen huset er en utfordring å forstå visuelt, til tross for "kjent materialer" ansatt. Det er en kompromissløse urban bolig haiku skrevet i store store bokstaver: Blink, og du vil savne det, men stopp for å ta det, og det vil sparke deg i nesen.

 

Men en punsj inne nesen kan være akkurat det de fleste utviklere trenger når det gjelder boliger saker som fleksibilitet, begrenset mobilitet og aldring-på-plass. "Hvis jeg kan gjøre det på mye denne størrelsen," sier han, "det er ingen unnskyldning for ikke å gjøre det noe annet sted."

 

 

Comments

Add A Comment: