CopyPastehas never been so tasty!

Hvorfor leie en stor leiebil?

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
76 views

Leiebil etter behov

 

Når du skal leie bil så søker du selvsagt etter den type bil som passer for den turen du skal ta. Vi skal i noen artikler fremover prøve å definere dette behovet for deg. Vi vil ta for oss leiebil for familien på ferie, for den sportsinteresserte som vil ha en mer sporty bil, for forretningsmannen som vil ha komfort og sikkerhet, for personer med dårlig råd som ser etter en rimelig og billig leiebil og for de som er mange og trenger en stor leiebil eventuelt buss for flere personer.

 

Dette er den femte artikkelen i serien og gir deg tips og råd om å leie stor leiebil.

 

Vi har tatt utgangspunkt i websiden leiebilen.no. Dette er en god side som har CarTrawler som søkemotor, og som finner svært gode priser på bilutleie fra over 600 leiebilfirmaer i hele verden. Du kan selvsagt også bruke et annet og dyrere bilutleiefirma så som Herz, Avis, National, Budget, Eurocar, Alamo eller andre, men det er jo greit med en rimelig leiebil?

Her finner du selvsagt gode biler for forretningsmannen.

 

Hvorfor leie en stor leiebil?

 

Det kan være mange grunner til at en vil leie en stor leiebil. De vanligste to grunnene er:

1) En skal flytte og trenger en flyttebil

2) En skal kjøre med mange passasjerer og trenger en bil med plass til mer enn 4-5 personer.

 

En liten minibuss kan være grei dersom dere er mellom 5 og 15 personer som skal av gårde. Da holder det med minibuss-sertifikat, det er jo mange flere med slikt sertifikat enn med fullt buss-sertifikat. Slike minibusser er romslige og vanligvis kan setene slås ned, som på bildene over og under. Det er også bra plass til bagasje, særlig om en slår ned bakerste seterad.

 

Her får en my leiebil for pengene, en tur blir mye rimeligere enn med andre alternativer.

Det finnes mange typer minibusser og mange størrelser, men minibuss-sertifikat gjelder for biler med inntil 15 passasjerer i tillegg til sjåfør. Som du ser på bildet under blir det god plass til bagasje om en slår ned en seterad. Dette er en 7-seter.

 

Leie flyttebil

 

Skal du flytte er det mye rimeligere å leie en flyttebil i stedet for å leie et flyttefirma som tar hele jobben. Du trenger en bil med god plass til møbler og kartonger, gjerne en bil med lift og muligheter for å stroppe på plass alt sammen slik at lasten ikke beveger seg ved kjøring.

 

Her ser du en bil med hele 19 m3 plass, den er stor nok for flyttelass om du har en hybel evt en liten leilighet. Det finnes selvsagt biler på 10 og 15 m3 også.

Vi ønsker deg en riktig trivelig tur med leid minbuss eller med en effektiv flyttebil.

Husk å kjøre forsiktig!

 

Leiebilen.no tilbyr Billig Leiebil og bilutleie fra 600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Alamo, Hertz, Europcar, Sixt, CarTrawler, Advantage og Budget. Rimelig Leiebil Vi garanterer derfor svært lave priser! Biler i alle fasonger: Vanlig bil, jeep, sportsbil, luksusbil, van og feriebil. For more information please visit:- leiebilen.no

Add A Comment: