CopyPastehas never been so tasty!

Visual LightBox

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
208 views

Met het programma maakt u snel digitale foto-albums. Zo presenteert u uw (vakantie)foto's op een aantrekkelijke manier vanaf uw eigen computer of website of vanaf een usb-stick.

 

 

Klik op de link hierboven Download. Op de pagina die wordt geopend vult u bij 'Your name' uw naam in en bij 'Your Email' uw e-mailadres. Klik daarna op Register.


 

Klik op de link visuallightbox-setup.zip. Klik in het venster op Opslaan. Wijs de map aan waarin u het bestand wilt opslaan en klik weer op Opslaan.


 
 
Wacht tot het bestand is gedownload. U klikt dan op de knop Openen. Indien nodig, dubbelklik op het bestand visuallightbox-setup.zip. Klik dan op de knop Next.
 
 

Klik ten slotte op de knop Finish om de installatie te voltooien.

 
 
De eerste keer dat Visual Lightbox start is het programma Engelstalig. Selecteer uit het menu Options > Language > Dutch. Voortaan is het programma Nederlandstalig.
 
 
Klik op de grote groene knop met het plusteken erop en selecteer vervolgens Fotos toevoegen. Daarna kunt u alle foto's die u in de presentatie wilt zetten selecteren.
 
 
 
Klik nu op de knop Publiceren. Een nieuw venster verschijnt. Hier kunt u opgeven waar u het album wilt opslaan (Bij de optie Publiceer naar map). Laat linksonder het vinkje staan bij Open web-pagina na publicatie, dan ziet u na opslaan een voorbeeld van uw album. Klik op de knop Publiceren. Uw browser opent nu het webalbum.
 
 

In de vorige stap zag u dat u kon aangeven waar u het album wilde opslaan. Open de Verkenner en ga naar die locatie. U ziet daar twee bestanden en twee mappen: 'index.html', 'favicon.ico', 'data en engine'. U dient deze allemaal te kopiëren naar een plek op de usb-stick. Als u dubbelklikt op 'index.html' wordt het album geopend.

 
 
Selecteer in Visual Lightbox uit het menu fotoboek > Eigenschappen. U ziet een venster met vier tabbladen. Op het tabblad 'Sjabloon' kunt u onder het uiterlijk van uw album aanpassen. Nadat u wijzigingen hebt aangebracht dient u uw album(s) natuurlijk wel opnieuw te publiceren.

Add A Comment: