CopyPastehas never been so tasty!

Tyler Group Viimeisimmät artikkelit

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 1
22 views

Tyler Group Viimeisimmät artikkelit, Rahapolitiikka: Dam muutoin Valuu

 

Lähde Link

Maailmantalous-kehittyvillä markkinoilla, Federal Reserve, rahapolitiikka

MADRID | jp Marin Arrese | Christine Lagarden ankara varoitus mahdollisista ongelmista eteenpäin kehittyvien maiden on toimitettu melko tylsä ​​tapa: "vaikka paras ponnistelujen padon saattaa vuotaa". Vuosittaisessa Fed kokoontuminen Wyoming hän väitti "edelleen muodoista" olivat tarpeen puuttua finanssikriisin.Vaellus korkojen jälkeen mahdollisuus asteittain kapenee ostot, että Yhdysvallat on aiheuttanut jyrkkä suunnan rahaston välisten kehittyneillä ja kehittyvillä markkinoilla.

 

Brasilia, Intia, Indonesia, Etelä-Afrikka ja Turkki ovat nähneet vapaan pudotuksen niiden rahan arvoista sekä suuri pääoman ulosvirtaus horjuttaa likviditeetti ja luottoehdot.Äskettäinen päätös Brasilian viranomaisia ​​toteuttamaan 60000000000dollaria valuuttakurssien intervention paketti osoittaa, miten vakavasti he ovat huolissaan nykytilanteesta. Ms Lagarde on vahvistanut käyttämällä pääoman hallinnan toimenpiteitä liiallisen volatiliteetin, kun taas kehittyvissä maissa vaativat parempaa maailmanlaajuista koordinointia ja tasaisempi siirtymistä halvan rahan politiikkaa varakkaita maailmassa.Tuskin naamioitu kritiikkiä reipas ja jotenkin kömpelö tapa herra Bernanke ilmoitti tulevaisuuden lopussa Fed vapaamatkustajana likviditeettiä.

 

Fed on todellakin syyllinen tuottaa tuloksettomia ja epämääräinen viesti markkinoille. Jossa todetaan, että nykyinen 85 miljardia dollari kuukaudessa hyödykkeen osto-ohjelma olisi supistetaan joskus ensi vuonna, oli tulkinnut sijoittajia avoin kutsu nopeasti sekoittaa uudelleen tehtäviinsä. Ei ihme, että on aiheuttanut läpityöntämisen korkoja.Kehittyvät maat ovat kärsineet kärsimään tällaisen jyrkkä muutos, mutta Euroopassa, tuskallisen kamppailee ankkuroida sen hyödyntämistä, myös seisoo häviäjä.

 

Kritisoi Fed ei johda meitä kovin pitkälle. Loppujen lopuksi Yhdysvaltain kasvun ja työpaikkojen luomisen näyttää pitkälti ristiriidassa vankka raha ärsykkeitä suunniteltu piristävät taloutta. Pumppaa rahaa kun näkymät pistettä kiistaton paremmat mahdollisuudet olisi vain polttoaineen tulevaa inflaatiota. Niinpä kääntyvän helposti menee olosuhteissa oli täysin ennustettavissa.

 

Useimmissa kehittyvissä maissa ovat ehdottomasti jättää huomiotta tuskin kestävän luotto puomi. Nyt he pelkäävät äkillinen pysähtyminen saattaa johtaa kuohunta rahoitusmarkkinoilla ja mahdollinen uhka vahingollista luottokriisi. Mutta niiden toteuttaminen valuuttainterventiosta järjestelmät voivat toimia vain niin lyhyen aikavälin korjaamiseksi. Yritetään ajaa tällaisia ​​kainalosauvoilla ennemmin tai myöhemmin johtaa lausua romahtaa. Varmistetaan täyden vaihdettavuuden niiden valuuttojen näyttää ainoa järkevä tapa estää perusteettoman epätasapainon kertymistä. Vapauttaminen talouttaan ja avaamaan valuuttakurssin markkinavoimille seisoo paras suojaksi tuotu iskuja.IMF tulee vaatimaan niitä seuraa, että reseptin sijaan kirjelmän Maginotin puolustuslinja todennäköisesti sulattaa tulisi padon vuodot muuttua tulva.

 

Katso lisää :

https://dev.twitter.com/discussions/19371

http://www.westernunion.fr/fr/campaigns/corridors/send-money-to-africa.page

 

Comments

  • earliebayne
    En todellakaan halunnut artikkelin, se juuri sitä mitä tarvitsin. Olin ajatellut tapoja, miten säästää ja olen lukenut paljon artikkeleita rahaa tehdä vinkkejä ja säästäviä vihjeitä, mutta löysin sinun parhaita loput. kiitos

Add A Comment: