CopyPastehas never been so tasty!

Newport International Group Article Code 34935207158

by annelorecope

  • 0
  • 0
  • 1
27 views

Tilbehør i extremis: skummende femininitet skingrende og sterk - årets mote tilbehør bevise at motsetninger er attraktiv

 

Source:

 

Som du vet nå, denne sesongen overordnede temaer det er a-plenty.

 

Ikke minst er som en følelse av misforhold, som idealer blir tatt til det ekstreme i hendene på designere viser to sider av samme sak. I et hjørne ansikter en følelse av skummende femininitet-alle rosenrødt toner, delikat, nipped i waists og voluminøs skjørt-mot en langt mer virulente versjon av feminisme-skingrende og sterk. Spesielt spiller denne diskursen gjennom tilbehør som brukes av designere som en måte å understreke poenget i den store debatten. Skumme med ruffles og perler som en kjele med kokende melk, Sarah Burtons kirkelige, couture-lignende catwalk samling for Alexander McQueen kan ha gitt lite i form av faktiske klær for ivrige kunder, men dette er et hus som vet å velg tilbehør. Som sådan, i tillegg til den etterlengtede Damien Hirst utformet skallen skjerf som feirer et tiår av det bestselgende tilbehøret, forener pearl-strødd, forgylte overflod boksen clutches, sko og mitre-spiss belter som opprettet signaturen cinched i silhuetten.

 

Gull er bra andre steder også. Skiltet halskjeder har tatt så mange svinger gjennom kul/naff kontinuum som det syntes de var dømt til å være ditched alltid. Men la det til Lanvin's Alber Elbaz å gi dem bare makeover de trengte, hans oversize "cool", "happy" og "elsker" kjeder er ikke så mye uttalelse smykker som en erklæring om hensikt fra en evige optimist. Mens på Dolce & Gabbana en svært dekorative samling ble kronet-lånt bokstavelig talt-ved perle-strødd barokk kreasjoner videre vekt av kryss bysantinske øredobber.

 

På Christian Dior fortsatte Raf Simons' sin utforskning av couture husets arkiv med et moderne-men ikke mindre arkitektonisk komplekse, eller faktisk covetable-tolkning av klassiske komma hælen som første designet av Roger Vivier. Fortsetter som romantisk avrundet hofter og hånd-span waists, var Rochas der Marco Zanini nå-signatur retro-moderne blanding var stenket med samfunnsnedbrytende høydepunkter, som elegant oxblood skinn og ribbet sammensveiset opera lengde hansker. I hendene på Miuccia Prada, som belted estetiske fortalt en annen historie, omfavne-som hun gjorde på Miu Miu-parkas og bomber jakker, tykk teksturer og overdimensjonerte avskjær alle bundet opp i en jauntily polka-prikkete bue, en hals skjerf som var medfødt parisisk-ingen dårlig prestasjon som de fleste italienske designere. På Miu Miu, modeller på oppdrag stomped nedover catwalken på monster lastebiler trå såler som finnes på Stella McCartney og utskåret også, men det var på Prada riktig som de beste inkarnasjoner dukket opp.

 

Tags:  newport international group article code 34935207158, fake clothing warning, fashion fraud

 

Comments

Add A Comment: