CopyPastehas never been so tasty!

Hur man Haney grupp förtroende växer fram i asiatiska markna

by jean9boivin28

  • 0
  • 0
  • 0
23 views

 Source

 

 

Haney gruppen en boutique equity research och förvaltningsbolag baserat i Hong Kong grundades av adiverse privata förmögenhet konsortium av finansiella proffs, med en combinedknowledge av börser, skattelagstiftning, regelefterlevnad och marketanalysis. Priding sig i ger den bästa tänkbara servicen till theirinstitutional investerare, förmögna privatpersoner och privata investerare todaymade kommentar som asiatiska marknader fortsätter att vinna.

 

Gruppen Haney uppmuntrar sina kunder att investera i asiatiska värdepapper, särskilt inom den japanska marknaden efter Asianindices och viktiga riktmärke lager i regionen fortsätter att vinna. Japan'sNikkei lager genomsnittliga är mycket stark och kapitalisera på en imponerande år todate med fasta föreställningar inom alla sektorer. Asiatiska värdepapper har beenattracting stor uppmärksamhet från utländska investerare, stadig andconsistent tillväxt.

 

"Nikkeis post under de senaste 12 månaderna har varit en stark tillväxt med smärre variationer begränsade främst till globalforces agerar på specifika sektorer med vinster men rör sig på ett relativelybalanced sätt över alla företrädda sektorer och riktmärken. Övergripande Japan'smarkets är i mycket bra form just nu och med yenen sänkt värde finns someexcellent möjligheter för investerare,"meddelade David Roberts, theSenior Vice President på gruppen Haney.

 

Stark visning av asiatiska marknaderna reflekterar det ofWall Street med investerarnas förtroende hög och factoring i påverkan av regionalpowerhouse Kina på detta veckor resultat är svårt att bortse från. Kinas BNP är ontrack att möta målsatser om 7,5% och verkar osannolikt att kräva att anymonetary ändras från Peoples Bank of China det genom att lägga till en underlyingsense av säkerhet både kinesiska och där handelspartner med i regionen.

 

Gruppen Haney uttryckt högt förtroende i Asianmarkets generellt, men pekas ut Japan i synnerhet som ett mål ofinvestor intresse. Stödja påståendet pekar de till Yen'sdepreciation och viktiga japanska inrikespolitik medhjälp betydande tillväxt tokey sektorerna på marknaden. Denna förmån var illustreras av solid vinster vid bothTokio Marina Holdings Inc och Daiichi Life Insurance Co, båda har seenimpressive år till datum resultat, med avkastning över 80 procent till investerarna.

 

"Gruppen Haney har varit att placera klienter inpositions som bäst passar deras individuella behov, nya möjligheter är arisingwithin denna sektor ger både kort- och långsiktiga resultat, de försvagade yensupports kraftiga vinsterna och ett lämpligt tillfälle att skaffa sig starka utför stocksand företag till undervärderade priser," till gruppen Haney David Roberts, Senior Vice ordföranden av fusioner och förvärv.

                                   

Add A Comment: