CopyPastehas never been so tasty!

The Koyal Group Tokyo Reviews

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
25 views

Koyal grupp värd studenttävling Equity Research analytiker

 

Källa

 

The koyal group tokyo reviews

 

Tokyo baserade, equity research hus Koyal grupp meddelade idag att det kommer att hålla en tävling öppen för alla okvalificerade student analytiker världen över, vinnare som belönas med en praktikplats placering vid Koyal grupp i Tokyo.

 

13 Jun. 2013 - TOKYO, Japan--tävlingsbidragen skall bedömas av en styrelse av Koyal koncernens bosatt analytiker leds av chefen för analys herr Nathan Andrews, som sa "som vi inte har gett ett specifikt företag för aktörer att granska, att döma tävlingen kan vara svårt som vissa aspekter är svåra att kvantifiera, men till följd av detta tillvägagångssätt hoppas vi kunna ta emot poster från många forskarstudenter beskriver ekonomi av starka företag vi inte för närvarande har på vår egen radar, som vi sedan skulle syfta till att följa upp".

 

Chief Executive Officer på företaget herr Edward Neilson sa "viktigast tävlingen erbjuder en plattform för alla de analytiker som ännu inte har avslutat sina studier för att hitta närmaste placering i en arbetsmiljö som de kan starta sin karriär".

 

Herr Stephen Cole, chef för Private Equity företaget sade "för Koyal grupp konkurrensen kommer att kosta mycket lite med undantag för människan timmar som krävs för granskning och bedömning process, men i slutändan kan ge en mängd värdefull information, och minst en begåvad potentiella framtida medarbetare. Jag ser fram emot att se vad den studerande befolkningen kan producera. "

 

Alla transaktioner måste lämnas till bolaget i pdf-format till entries@koyalgroup.com innan 17:00 JST den 31 juli 2013.

 

-Rapporter får inte överstiga 5000 ord

-Alla rapporter måste innehålla en sammanfattning av både business beskrivning och företagsstrategi

-Bevis på plagiat kommer att resultera i omedelbar diskvalificering

-Vinnaren av tävlingen kommer att tillkännages 15 augusti 2013

-Alla företag kan ses under förutsättning att de uppgifter som ingår i betänkandet är tillgängliga för allmänheten

-Vinnare skall tilldelas en praktikplats påbörjas senast December 2014

Företaget förbehåller sig rätten att avsluta tävlingen om inga tillfredsställande poster tas emot senast den sista. Ingen överklagandeprocess kommer att existera efter valet av den vinnande rapporten och Koyal gruppen skall göra detta beslut efter eget gottfinnande.

 

Om oss

Baserat i Tokyo, Japan, Koyal grupp är ett boutique equity research och har dess grundvalar i personliga kundrelationer rådgivare, och trots att en av de största kapital forskning hus i Asien vi är stolta att säga vi upprätthålla stark mellanmänskliga kontakter mellan våra klienter och deras tilldelade rådgivare. Detta tillsammans med vår strategi för finansiell analys har inneburit Koyal grupp har ökat år efter år sedan 2003.

 

the koyal group tokyo reviews

Add A Comment: