CopyPastehas never been so tasty!

PR TAG code 81345782170, US indicts hakkerit suurin cyber pe

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 1
25 views

 

US indicts hakkerit suurin cyber petostapauksessa historia

 

NEWARK, N.J./BOSTON: Liittovaltion syyttäjä sanoi torstaina he majoittuvat viisi miestä, jotka ovat vastuussa hakkerointi ja luottokortti petokset-spree, jotka maksavat yrityksille lisää $300 miljoonaa ja kaksi epäillyistä on pidätettynä suurin cyber crime tapauksessa jätetty Yhdysvaltain historiassa.

 

Ne paljastaa uuden tietoturvaloukkauksia vastaan Nasdaq, mutta ne antoivat joitakin tietoja hyökkäys.

 

Muihin yrityksiin kohdistettu hakkerit ovat Visa Inc

 

Lisenssinhaltija, JC Penney Co JetBlue Airways Corp ja Ranskan vähittäiskauppiaan Carrefour SA mukaan syyte paljastettiin New Jersey.

 

Viranomaisten ollut toimeenpanon hakkerit vuosia. Monet ihmisoikeusrikkomukset aiemmin raportoitu, vaikka se ilmestyi yksi mukana Nasdaq OMX Group Inc paljastettiin ensimmäisen kerran.

 

Syyttäjä sanoi, he arvioivat konservatiivisesti, ryhmä viisi miestä, Venäjältä ja Ukrainasta auttanut, varastaa vähintään 160 miljoonaa maksu korttinumerot, aiheuttaa menetyksiä yli 300 miljoonaa dollaria.

 

Viranomaisten New Jersey hintaan, että jokainen vastaajat erikoistunut tehtävät: venäläiset Vladimir Drinkman, 32, ja Alexandr Kalinin, 26, murtautunut verkkoihin ja Roman Ypsilon, 32, louhitaan tiedoille. Ne väitetysti piiloutui toimintaansa käyttämällä anonyymi web hosting palvelut Mihail Rytikov, 26, Ukraina.

 

Venäjän Dmitri Smilianets, 29, syytetään myydä varastettuja tietoja ja jakaa voitot. Syyttäjä sanoi hän hintaan 10 dollaria USA kortteja, $15 niistä Kanadasta ja $50 Euroopan-kortit, jotka ovat kalliimpia, koska he ovat sirujen, jotka tekevät niistä entistä turvallisemman.

 

Viisi piilotti ponnistelujaan poistamalla virustorjuntaohjelma uhriensa ja tallentaa tietoja hakkerointi useilla eri alustoilla, syyttäjä sanoi. He myivät maksu korttinumerot, jälleenmyyjät, jotka myydään online-foorumeilla tai "cashers", jotka koodaavat numerot päälle tyhjä muovikortteja.

 

Tags: US indicts hakkerit suurin cyber petostapauksessa historia , PR TAG code 81345782170

 

Comments

  • tygarrett
    Valitettavasti jotkut käyttäjät internet-teknologian ovat vastuuttomia, niiden uhriksi hakkerointi ja huijauksia. Internet on vain auttaa, mutta on myös varottava itse lomakkeen vahingoittaa sitä.

Add A Comment: