CopyPastehas never been so tasty!

Historien om den perfekte leiebil

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
67 views

Han var sint og lei. Regnet høljet ned og bilen var punktert. Han hadde kjørt inn til siden på grunn av en møtende lastebil og flasken knaste mens den skar opp høyre forhjul. Bilen skjente til høyre og rett i en stor stein. Han kom ikke til å rekke møtet han skulle på.

Han tok opp mobilen og tenkte å ringe til Falken. Da fikk han øye på det. Et stort skilt 200 meter lenger fremme:

Leiebilen.no har den perfekte leiebil til deg.

Vel, tenkte han mens han ringte nummeret på skiltet. Jeg håper den er perfekt, for dagen er helt spolert.

Hun svingte inn ved siden av ham tre minutter senere. Smilende og blid hoppet hun ut av den sølvgrå mercedesen. Bilutleiefirmaet hadde fått et reklamebyrå til å omvandle leiebilen til en perle. En tynn rød strek startet mellom lyktene fremme, krysset panseret, og midt på taket delte den seg til to gradvis tykkere streker som utvidet seg nedover mot bakhjulene. Sirlig tekst langs strekene reklamerte for den perfekte leiebil.

Han så litt spørrende på henne da hun kom mot ham. "Hei, her er jeg med leiebilen din" sa hun, og la til: "Ja, jeg snakker med litt aksent fordi jeg er fra Iran. Mitt navn er Leieb Ihl. Kom her så skal jeg vise deg din perfekte leiebil". Sinnet og frustrasjonen fra punkteringen og utforkjøringen var i ferd med å fordampe da han så på henne der hun snudde seg og gikk mot det nydelige kjøretøyet. Hun var også kledd i matchende sølvgrå kjole, halvkort og litt tettsittende. Og kjolen hadde også en tynn rød strek som startet ved undersellet og gikk oppover mot navlen der den delte seg til to gradvis tykkere streker som utvidet seg mot overstellet hennes.

"Du er sikkert både lei og frustrert og kanskje litt sulten etter strabasene med utforkjøringen" sa hun mens hun lukket opp høyre bakdør. Bilen var innredet genialt med et lite kjøleskap bak samt et lite bord for den travle forretningsmann. Interiøret forøvrig var i lekkert skinn og luktet ny bil Sannelig så dette ut som den perfekte leiebil akkurat nå! Hun hadde satt en piknikkurv på venstre siden. Hun ba ham sette seg inn i bilen mens hun gikk rundt og satte seg inn på andre siden, åpnet kurven og dekket på bordet med herlig rekesmørbrød, varm kaffe og et glass pils til ham.

"Jeg kan kjøre deg til møtet du skal på, så du kan få en avslappende pils til maten" sa hun smilende og gjorde ferdig oppdekkingen. Han satte seg inn i den perfekte leiebil. Dette så ut til å bli en perfekt dag.

Leiebilen.no tilbyr Billig Leiebil og bilutleie fra 600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Alamo, Hertz, Europcar, Sixt, CarTrawler, flyttebil Advantage og Budget. Rimelig Leiebil Vi garanterer derfor svrt lave priser! Biler i alle fasonger: Vanlig bil, jeep, sportsbil, luksusbil, van og feriebil. For more information please visit :- leiebilen.no

Add A Comment: