CopyPastehas never been so tasty!

Dolce & Gabbana Get Jail For Tax Evasion

by rockstar28

  • 0
  • 0
  • 1
38 views

Source

 

newport international group news article reviews

 

Italiaanse aanklagers wilden de stijlvolle paar opgesloten voor een drie-jaar gevangenis. Ze kregen 1 jaar en 8 maanden in plaats. Dat is meer dan een mode-seizoen en een grimmige vooruitzicht voor het paar die-als ze niet kunnen verslaan in hoger beroep-zullen hun bijna 30-jarige D & G onderneming verlaten voor een tijd. Het is triest nieuws als je een fashionista.

 

Veel meer, het is een waarschuwend verhaal voor veel high profile bedrijven en particulieren over de hele wereld. Belastingen zijn een zaak van iedereen nu. De dagen van een tik op de vingers of een boete kan zelfs meer dan in landen waar dergelijke activiteiten leek allemaal maar aangemoedigd.

 

 

Sommigen beweren dat bedriegen van de belasting man is bijna een manier van leven in een aantal locales, en Italië heeft zijn aandeel gehad. Maar ondanks hun herhaalde betuigingen van onschuld, Rechter Antonella Brambilla van Italië gevonden Domenico Dolce en Stefano Gabbana schuldig aan belastingontduiking. Er waren al boetes en teruggave van een nette € 343.300.000.

 

Maar de modewereld en financiers stonden te wachten om te zien of er gevangenisstraf zou zijn. Verrassing, er is. De ontwerpers zijn veroordeeld tot een jaar en acht maanden in de gevangenis. Zie WWD Report.

 

Zij zullen zeker een beroep, en in die zin de zaak is nog niet voorbij. Nog duidelijker, het zal niet de laatste juridische strijd voor dit soort geval. Deze begon met de verkoop van de Dolce & Gabbana label om een ​​in Luxemburg gevestigde holding, Gado. De holding kan primair zijn geweest van een tax shelter, en eindigde het tekenen niet alleen de twee oprichters, maar een aantal van hun collega's in de strijd. Echter, sommige van de fiscale lasten werden ontslagen, waaronder die met betrekking tot de waardering van de onderneming op het ogenblik van de verkoop.

 

Dit is meer dan een strijd over de afbeelding, natuurlijk. De D & G-merk is de moeite waard $ 5300000000. Zie Dolce en Gabbana Word Miljardairs Amid Global uitgaven Spree. Maar andere strafrechtelijke aanklachten tegen grote merken leiders hebben soms leiden tot vreemde resultaten, niet alleen voor het boegbeeld, maar voor het merk ook. D & G wellicht wordt aangemoedigd door het voorbeeld van Martha Stewart.

 

In 2004 werd mevrouw Stewart veroordeeld wegens kosten verbonden met ImClone aandelenhandel. Maar na 5 maanden in de gevangenis voor belemmering van de rechtsgang leek ze dan ooit komen steeds populairder. Mevrouw Stewart is beroemd moeilijk en stekelig.

 

Misschien is het feit dat ze werd gezien stoïcijns trekken een oranje jump suit ironisch genoeg geholpen in plaats van pijn haar imago. En terwijl sommigen vreesden dat haar aandelen van het bedrijf een grote hit zou nemen, zij en het bedrijf overleefde prima. Martha Stewart Living Omnimedia leeft en ze is terug op zijn roer.

 

 

Dus, neem hart, D & G, Italië houdt van je, en dat doet de wereld. Trouwens, zelfs als je faalt, stel je eens voor de eerder onaangeboorde markt. Het paar zou waarschijnlijk verbazingwekkende dingen doen met oranje overalls of gestreepte outfits. Martha Steward deed.

 

U kunt mij bereiken op Wood@WoodLLP.com. Deze discussie is niet bedoeld als juridisch advies, en kan niet worden ingeroepen voor enig doel, zonder de diensten van een gekwalificeerde professional.

 

newport international group news article reviews

 

Comments

  • calvin
    Dit soort dingen zijn handig om te lezen.

Add A Comment: