CopyPastehas never been so tasty!

TABBLO.COM

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
193 views

Een fotoverhaal publiceren
Tabblo is een unieke combinatie van een homepage en een online fotoalbum. Het is een andere manier om je foto's op internet te publiceren.

 
16·3·2010
| 11956 dit item is 11956 x bekeken.
 

Bij Tabblo kun je op een creatieve manier je foto's publiceren. Je kunt een geschikte template uitkiezen en je foto's op een speelse manier bij elkaar zetten. Ook teksten zijn belangrijk op deze site al zijn ze niet verplicht. De templates lenen zich echter uitstekend om via een mix van foto's en tekst een mooie presentatie te maken. Bijvoorbeeld van een vakantie of van een feestelijke gebeurtenis.

Eenvoudige bewerkingen als het aanpassen van groottes, het draaien van de foto's en inzoomen op onderdelen daarvan kun je allemaal online doen. Je hoeft dus de foto's niet kant en klaar te uploaden.

Je krijgt van Tabblo een internet adres waarop het eindresultaat te bekijken is. Dit adres kun je naar anderen kunt mailen en je kunt er naar toe linken vanaf een andere site. Je kunt er voor kiezen je Tabblo besloten te houden, of voor iedereen toegankelijk maken.

Printen is ook een optie. Je kunt je fotoverhaal bijvoorbeeld in groot formaat uitprinten en als poster ophangen.

Tabblo is een gratis webdienst en kent geen beperkingen in opslagruimte en dergelijke.

Add A Comment: