CopyPastehas never been so tasty!

PHOTOSNACK.COM

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
322 views

Maak snel een diashow

http://www.computeridee.nl/workshops.jsp?rubriek=1620361&id=2607530

U wil een reeks foto's delen met vrienden en familie, maar dan het liefst in de vorm van een blitse en professioneel ogende diashow. Met PhotoSnack hebt u die snel voor elkaar...

Ga naar pagina: 1
pagina 1 van 1

Stap 1

 

Surf naar www.photosnack.com en druk op de knop Register om een account te creëren - of meld u met uw Facebook-account aan. U ontvangt dan een mail met een bevestigingslink, waarna u zich via Sign in kunt aanmelden. Wilt u voorkomen dat u een nieuwsbrief ontvangt, klik dan op Account options, verwijder het vinkje bij Subscribe to newsletter en bevestig met Update account. Klik nu op My tools en op PhotoSnack. Vervolgens selecteert u Make a slideshow, waarna u uit een 15-tal sjablonen kunt putten. Klik een sjabloon aan om een preview te bekijken en druk op Use this template zodra u een sjabloon hebt gekozen.

 

Stap 2

 

In een volgend venster kunt u uw foto's uploaden (max. 10 MB per foto). Houd de Ctrl- of Shift-toets ingedrukt om verschillende plaatjes tegelijk te uploaden. U kunt de volgorde van de foto's wijzigen door die met ingedrukte linkermuisknop te verslepen. Klik op Edit photos om een titel of beschrijving toe te voegen of om een foto te verwijderen. Sla op met Save.

 

Stap 3

 

Ten slotte drukt u op de knop Publish. U belandt nu op een pagina waar u een directe link naar uw diashow kunt opvragen of waar u de html-code kunt bekijken om de presentatie in te bedden in uw eigen pagina's of op sites als Yahoo, Twitter, Blogger, enzovoorts. De presentatie krijgt wel een watermerk mee, tenzij u betaalt. Dat is ook de voorwaarde om de swf-presentatie te kunnen downloaden.

Deze workshop komt uit Computer Idee nummer 5, jaargang 2010

Maak de prachtigste slideshows en zet ze in een handomdraai online

http://blogs.tijd.be/tzine/2009/08/maak-de-prachtigste-slideshows-en-zet-ze-in-een-handomdraai-online.html

Photosnack Wie de diavoorstellingen van Windows Vista al spectaculair vindt, moet toch dringend eens een kijkje gaan nemen op PhotoSnack.com. Hier klik je met een paar muisbewegingen slideshows van professionele kwaliteit in elkaar, die je vervolgens ook nog eens heel makkelijk kan delen met de rest van de wereld.

Een diavoorstelling maken met PhotoSnack.com is werkelijk kinderspel: gewoon even de gewenste foto’s uploaden, een keuze maken uit de zes verschillende thema’s, en klaar is Kees. Al is het geen slecht idee om ook eventjes langs de geavanceerde instellingen te passeren. Daar kun je namelijk zelf bepalen hoe de interface eruit moet zien die de bezoekers van je slideshow straks voorgeschoteld zullen krijgen. Voorzie je bijvoorbeeld een knop om de voorstelling schermvullend te bekijken, of juist niet? Mogen de bezoekers zelf naar de volgende foto 'springen', of moeten ze maar gewoon wachten tot die na een x aantal seconden automatisch in beeld verschijnt?

Is de slideshow klaar en ben je tevreden met de preview, dan kan je het resultaat op verschillende manieren delen met vrienden en familie; via een directe link naar je PhotoSnack-album, de integratie van een stukje code in je homepage of blog, of aan de hand van een post op een van de sociale netwerken die je gebruikt. PhotoSnack.com is gratis, zolang je niet meer dan 250 megabyte aan foto’s uploadt. Voor grootverbruikers is er een speciaal Premium-abonnement met 5 GB opslag en een prijskaartje van € 14 per maand.

Add A Comment: