CopyPastehas never been so tasty!

Syria økonomisk risiko advarsel på G-20 toppmøtet, The Koyal

by gracesmith11

  • 0
  • 0
  • 1
29 views

Syria økonomisk risiko advarsel på G-20 toppmøtet, The Koyal Group Financial Economy Warning

Kina blir Europa i Syria økonomisk risiko advarsel på G-20 toppmøtet

 

Kina og Europa på en gruppe av 20 toppmøtet vert Russland advarte at amerikansk-ledede streik på Syria ville risikere å skade den globale økonomien, støtte arbeidet til rally motstand mot den foreslåtte angrepet.

 

"Så en militær aksjon vil definitivt ha en negativ innvirkning på verdensøkonomien, spesielt på oljeprisen," fortalte kinesiske Vice finansminister Zhu Guangyao reportere i St. Petersburg i dag. "Vi håper at dette problemet kan løses i FN og diplomatiske kanaler."

 

USAs President Barack Obama, som har bedt Kongressen å godkjenne straffende streik på Syrias President Bashar al-Assad styrker etter påståtte kjemiske angrep på sivile, prøver å få internasjonal støtte på G-20 møtet. Italia og Tyskland har sluttet Russland og Kina i insistere de ikke støtter militær intervensjon i Syria uten godkjenning fra FNs sikkerhetsråd.

 

Italias statsminister Enrico Letta sagt slik operasjon ville føre volatilitet på finansmarkedene. "Vi trenger ikke volatilitet, vi trenger stabilitet," sa han. "Vi er bekymret det."

 

Russland, en Sovjet-era alliert, og Kina, begge veto-wielding medlemmer av Sikkerhetsrådet, har gjentatte ganger blokkert noe mot Assad over en 2 1/2 år lange borgerkrigen som har drept mer enn 100.000 folk.

 

Olje effect

 

Muligheten for fornyet konflikt i Midtøsten kommer som den forventede avsmalnende av amerikanske stimulans tiltak forårsaker bekymring for ringvirkninger i nye markeder. Brent kan stige til $120-$125 per fat hvis USA og allierte begynne militær aksjon i Syria og kan "pigge kort" til $150 hvis en amerikansk-ledede angrepet på Syria gnister ytterligere konflikt i Midtøsten og levere forstyrrelser, Michael Wittner, Societe Generale SA (vinkel)'s New York-baserte sjef for olje markedsundersøkelser, sier i en rapport på 30 august.

 

 

 

Comments

  • gracesmith11
    Du blir dømt økonomisk verdig fordi du har lånt en stor mengde penger, og deretter betale den tilbake, ikke var det litt ulogisk og dum? Hvorfor er en persons kredittverdighet ikke dømt av hvor mye de har i sparing og investering, og hvor lite gjeld de har?

Add A Comment: