CopyPastehas never been so tasty!

Peter Keller, vanhempi VP M ja Koyal-ryhmän

by vingel28

  • 0
  • 0
  • 0
58 views

 Source 

Peter Keller, johtaja fuusioiden ja yritysostojen Koyal ryhmä on kutsuttu osallistumaan kasvun rahoittaminen: Capital Markets, investointeja ja talouden pidetään Lontoossa 24. syyskuuta 2013.

Neuvottelupuhelua on Association for Financial Markets (AFME). (Tapahtuma on vain kutsusta.) AFME noudattaa välttämätöntä vaatia suurempaa rapport investointien alalla päätöksentekijöiden ja sidosryhmien maailmantaloudessa paljastaa elintärkeää ratkaisuja tukea pääomamarkkinoiden taloudellisen ja kestävän kasvun tukemiseksi.

Strategisointi liikkua Euroopassa kipeästi hetken päättäjille ja valtion virastojen, talouskasvun selkeät määräykset uutuuspelit Euroopan komission vihreä kirja Long-Term rahoitukseen Euroopan talouden. Konferenssi toivoo tarjota tapa esittää ja Korosta vivahteita läsnä rahoituskysymyksiä syviin Eurooppaa ja koko maailmaa. Konferenssi ominaisuus senior puhujat Euroopan komission, kansallisten hallitusten, Euroopan yritykset, sääntelyviranomaisten ja rahoituslaitosten sekä kokeneita edustajia Euroopan rahoitusalan, poliittiset päättäjät, yrityssektorin ja politiikkaan.

Koyal ryhmän osallistumista tähän konferenssiin vahvistaa asemaansa rahoitusyhteisön arvostettu tärkeänä toimijana. Se haluaa edistää tavoitteena on saada tuoreita näkökulmia konferenssissa koskevat läsnä pakottavia tarvitsee ja kysymyksiä, jotka vaativat äärimmäisen huomiota alan huippuosaajat.

Koyal ryhmä perustettiin ja perustettu Japanissa Tokiossa vuonna 2003 konsernin rahoituksen ammattilaisia, joilla on laajaa ja monipuolista kokemusta ja asiantuntemusta pörssisijoittamiselle ja kaupankäynnin, noudattamista, laskentatoimen ja lainsäädännön dynaaminen ponnistelujen. Yli vuosikymmenen ajan Koyal ryhmä on toiminut joidenkin maailman suurin yritysten sekä useita korkean net-arvoinen yksilöitä ja onnistuneesti ne on antanut merkittäviä investointeja voittoja jopa aikana vaikeassa markkinatilanteessa.

 

 

Add A Comment: