CopyPastehas never been so tasty!

The Avanti Group Home Boiler Energy Saving

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
48 views

Israelske offentlig Bus nu en luksus hjem

To kvinder i selv Yehuda finde en kreativ måde at undgå boligkrisen

To kvinder, der lever i selv Yehuda er kommet op med en kreativ løsning til den israelske boligkrisen: de forvandlet en ud-i-brug offentlig bus til en luksus boligareal.

Tali Shaul, psykoterapeut og Hagit Morevski, en økologisk Dam vand behandling specialist, i et interview med Xnet.co.il, forklarede, at de blev venner, når deres sønner venner med hinanden. I lang tid parret søgte et kreativt projekt og fælles forretningsidé – og de fandt deres inspiration i siderne i et dameblad.

http://us.shalomlife.com/news/19577/israeli-public-bus-now-a-luxury-home/

"Jeg læste en artikel om alternative boliger løsninger, såsom containere og telte," forklarede Shaul "og foreslåede Hagit og jeg bliver en gammel bus ind i en stue.

Samme uge, de købte en gammel bus fra den israelske offentlige transport virksomhedens Dan lager og begyndte omdannelsen. Bussen var strippet inde og brudt ned, så meget, så at Shaul og Morevski besluttede at trække på hjælp fra deres designer ven, Vered Sofer Drori.

(foto)

(Før Transformation)

Shaul forklarede, at en af de største beslutninger, de skulle foretage var om at holde den oprindelige udlæg af bussen eller gøre det til en container-lignende rum. I sidste ende, i bussen windows og generelle layout blev holdt og design blev formaliseret udenom.

Bussen var omhyggeligt designet inde og ud (foto nedenfor af Lior Danzig) og omfatter forbindelser til hele infrastrukturen kræves til boliger – herunder forberedelser til en kedel og klimaanlæg.

Som parret siger: "vi aldrig opfundet hjulet, vi har lige gjort det smukkere!"

(foto)

(Efter Transformation)

Denne historie er genoptrykt med tilladelse fra No kameler.

Billeder venligst udlånt af Lior Danzig.

Add A Comment: