CopyPastehas never been so tasty!

Hvidvaskning af penge & terrorismen ødelægge nationale

by hongchie000

  • 1
  • 0
  • 1
27 views

 

Kilde

 

Gruppen Interstatslige indsats mod hvidvaskning af penge i Vestafrika [GIABA] for nylig afholdt et åbent hus forum for unge på Anti–Money hvidvaskning/Counter finansiering af terrorisme [AML/CFT] i Sierra Leone på temaet, "Mobilisere unge mod organiseret kriminalitet." Det forum, som tiltrak over 150 unge blev afholdt på Miatta Conference Centre, Brookfields, Freetown.

 

På vegne af direktør GIABA, opfordrede Dr Shewun lytterne til at hæve deres hænder op og siger '' vi ikke vil være en del af en hvidvaskning gruppe ''. Han yderligere udtrykte taknemmelighed til alle interessenter i Sierra Leone især Anti korruption Kommissionen (ACC) for støtte til dem i tilfælde og anerkendte indsatsen af Sierra Leones regering i bekæmpelsen af graften.

 

Dr Shewun afslørede, at GIABA er en specialiseret institution af ECOWAS og blev etableret i 2011. Siden sin dannelse, har organisationen etableret en række programmer mod hvidvaskning i hele Vestafrika, tilføjer, at deres ansvar er at sikre, at unge kapacitet er udvidet og at tilpasse deres interesse i god regeringsførelse. Han påpegede, at hvidvaskning af penge sker kun når andre forbrydelser er begået. Nogle af disse lovovertrædelser omfatter korruption, narkotika og menneskehandel og vandrende smugling. Sidst udtrykt Dr Shewun bekymring for at bedre liv af unge mennesker.

 

Der repræsenterer ACC, fru Koloneh Sankoh rejst at forum fokuserer på hvidvaskning af penge og terrorisme, som hun sagde, ødelægger ikke kun den nationale økonomi, men også globale økonomi. Hun dilaterede, at hvidvaskning af penge og terrorisme forstyrrer verden bred sikkerhed, ro og co-eksistens. Som sådan, Koloneh sagt, der er behov for tæt samarbejde og partnerskab til at slippe af med trussel i vores midte.

 

Hun antydet, at kampen mod misbrug af offentlige midler skal forblive en alvorlig bekymring for unge som fremtidige ledere. Hun opfordrede derfor unge mennesker til at åbne deres øjne i kampen mod hvidvaskning af penge og terrorisme i Vestafrika. Hun understregede, hvor korruption er stigning og mindede om den seneste svindel, der fandt sted i NRA, EcoBank og nogle læring institutioner. Hun beskrev slaget om korruption som udfordrende, og at ACC kan kun lykkedes med kollektivt ansvar.

 

Fru Koloneh sagde i bekæmpelse af korruption ACC bruger en tre fronter fremgangsmåde, uddannelse, forebyggelse og konfrontation. Hun opfordrede alle til at øge bevidstheden om onder af korruption og gevinster i at have et korrupt samfund.

 

Levere key note adressen, ærede viceministeren for ungdom anliggender Feremusu Conteh beskrevet diskussion som følsomme og udtrykt ære for hosting dette vigtige forum i Sierra Leone for første gang. Hun er yderligere beskrevet hvidvaskning af penge og terrorisme som kriminelle aktiviteter hindrer bæredygtig udvikling af nationen og hindrer udviklingen af institutioner. Hun understregede, hvordan hans Excellence formand Ernest Bai Koromas anerkender den afgørende rolle GIABA spiller i bekæmpelsen af hvidvaskning af penge og relaterede trusler. "Vi har for nylig bekendtgørelse en anti hvidvaskning act", hun bemærkede og fortsatte med at sige, at hvidvaskning af penge berøver landet fra virkelige indikatorer, der er lavet til udvikling. Hun gik, at ganske nylig regionen ECOWAS kom under terror angreb og vi har nu træningslejre for terrorister, giver et eksempel på Gboko Haram i Nigeria.

 

Comments

  • dannareid21
    It’s my first pay a visit to this web site, and I am in fact surprised to see such an article that discusses about the economy. I agree that our economy is really on the rocks and all of us should participate in making things better.

Add A Comment: