CopyPastehas never been so tasty!

Međunarodni teološki simpozij

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
186 views

Dragi Igore,

Prije 80 godina na Pantovčaku u Zagrebu je otvorena prva adventistička teološka škola na području Republike Hrvatske i Slovenije. Povodom ove obljetnice srdačno te pozdravljamo kao bivšeg studenta naše obrazovne ustanove i želimo pozvati da se uključiš u aktivnosti koje smo povodom ovog jubileja organizirali:

1) Srdačno te pozivamo na Međunarodni teološki simpozij koji će se od 23. do 25. lipnja ove godine održati u Maruševcu. Na njemu će sudjelovati adventistički teolozi iz raznih krajeva svijeta i gostujući teolozi iz Hrvatske. Više informacija nalazi se u programu kojega šaljemo u prilogu.

2) Pozivamo te također da se uključiš u projekt nabave knjiga za potrebe teološkog obrazovanja u Maruševcu. I najmanjim darom možeš pomoći da ostvarimo svoj cilj –prikupiti 150.000 kuna za knjižnicu i izdavanje kvalitetnih knjiga. Više o projektu vidi u priloženom dokumentu.

3) Pomoć perspektivnim studentima u potrebi. Postoje kvalitetni mladići i djevojke koji nisu u stanju sami plaćati cijelu školarinu za studij teologije. S tim u vezi želimo prikupiti određena sredstva u fond za siromašne studente.

Ako želiš, ovaj e-mail možeš proslijediti i svojim prijateljima (svima koji bi mogli biti zainteresirani da dođu na simpozij ili pomognu donacijom).

Radujemo se skorom viđenju i unaprijed zahvaljujemo na dobrovoljnom daru za knjige i/ ili siromašne studente, kao i širenju ove vijesti drugima.


Vaši u Kristu,

Željko Porobija, dekan   ( zeljko.porobija [at] gmail.com  +385 42 290 792)

Zlatko Musija, prodekan ( prodekan [at] atvu.org  +385 42 290 793)

 

Dokumenti:

http://adventisti.info/igor/tmp/program%20simpozija2.doc

http://adventisti.info/igor/tmp/projekt%20-%20knjige%20za%20Marusevec.doc

Add A Comment: