CopyPastehas never been so tasty!

Onlinephototool.com

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
161 views

Help

Met deze online foto-editor, kunt u uw foto's online en opslaan of e-mailen.

Open de foto's
U kunt gebruik maken van foto's en afbeeldingen van uw harde schijf, alsmede foto's op het internet. Klik op 'Bestand' en 'Open'. Gebruik URL voor een afbeelding op het internet of 'Browse' om een foto van je harde schijf te selecteren.

Sla uw afbeelding / foto
Er zijn enkele opties voor het opslaan van uw bewerkte foto's / afbeeldingen:
  • U kunt besparen deze online op Onlinephototool.com, klikt u op 'Bestand' en 'Save online'. U kunt zelfs Sla alle geopende tabbladen met foto's. Klik op 'Bestand' en 'Save all'.
  • U kunt besparen bewerkte foto's terug op je eigen harde schijf, klik op 'Bestand' en 'Opslaan op schijf'.
  • U kunt e-mail op de afbeelding om iemand. Vul de ontvangers e-mailadres op 'Eigenschappen' en op 'Bestand' en klik op 'E-mail verzenden'.

Screenshot
Onlinephototool.com kan worden gebruikt voor het opslaan van screenshots ook. Maken eerst een screenshot: <alt> <Print Screen>. Klik op 'Bestand', 'Nieuw' en 'Ok'. Klik vervolgens op 'Edit' en 'Plakken'.

Resize en crop
Het is zeer gemakkelijk te vergroten, verkleinen of uw foto's 'gewas. Voor het formaat klik op 'Image' en 'Afbeelding grootte'. Wilt bijsnijden, selecteert u eerst het deel van een afbeelding die u wilt bijsnijden en klik dan op 'Image' en 'Crop'.

Roteren en spiegelen
Te draaien en / of flip-afbeeldingen en foto's, klik op 'Image' en 'Draaien'. Als u wilt de horizon bijvoorbeeld, gebruik 'Draaien%' rechtzetten.

Paint tools
Onlinephototool.com heeft een aantal eenvoudige paint tools toegevoegd als goed. U kunt trekken lijnen, cirkels en rechthoeken op uw foto's en beelden en ook tekst toevoegen. Dit kan gedaan worden met de tools aan de linkerkant van de foto tool.

Geavanceerde
Naast de basis-foto-editing tools, er zijn een aantal geavanceerde mogelijkheden, alsmede:
  • U kunt niveaus, kleurbalans, verscherpen, te bepalen verzadiging en contrast. Dit kan gedaan worden via 'Image' en 'aanpassingen'.
  • Er zijn verschillende standaard filters, dat wil zeggen voor zwart-wit en sepio, gebruik 'Filter' om ze allemaal te zien. Tip: u kunt een filter te gebruiken op een deel van een foto en selecteert u eerst het deel van de afbeelding en vervolgens het gewenste filter.
  • U kunt ongedaan maken en opnieuw je acties.
  • U kunt ook het canvas wijzigen van een afbeelding (De grootte van een beeld zonder het passend maken). Kies voor 'Beeld' en 'Canvas' in het menu bovenaan.

Bookmarklet
We hebben ook ontwikkeld Onlinephototool.com importeren bookmarklet. Hiermee kun je foto's rechtstreeks importeren in de phototool vanaf elke webpagina op internet. Als u hebt geïnstalleerd de bookmarklet als een bookmark, kunt u deze starten door het selecteren van de bladwijzer op de webpagina waar je de afbeelding die u wilt bewerken.

Add A Comment: