CopyPastehas never been so tasty!

Vic

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
158 views

Избегал некој човек од затвор каде што минал 15 години и провалил во некоја куќа, во потрага по пари и оружје. Ама во куќата налетува на млада брачна двојка во кревет. Му наредил на мажот да стане од креветот, а потоа го врзал за столот. Додека ја врзувал жената за креветот, се качил на неа, и го бакнувал вратот и и шепотел на уво. Потоа станал и отишол во бањата.
Додека бил таму, мажот и вели на жената:
- Слушај, типов е робијаш... сигурно излегол од затвор види му ја облеката. Веројатно минал многу време таму и не видел жена со години. Видов како те бакна во вратот. Ако сака секс не давај отпор, не жали се, направи се што тој ќе ти каже. Задоволи го без оглед на тоа што се ќе ти биде страшно и одвратно. Овој тип е веројатно многу опасен. Ако го налутиме ќе не убие. Биди јака злато те сакам.
Жената шепотејќи му одговори:
- Не, не тој не ми го бакнуваше вратот. Ми шепотеше на уво. Ми рече дека е геј, мисли дека си многу сладок, а прашањето беше дали имаме вазелин. Му реков дека имаме и дека е во бањата. Биди јак злато и јас тебе те сакам.

Add A Comment: