CopyPastehas never been so tasty!

Michael Thomas og Marcus Davis av Hendren Group til å delta

by zoeandrea

  • 0
  • 0
  • 0
39 views

Michael Thomas og Marcus Davis Hendren Group til at deltage i konferencen om Banking i Emerging Markets

Hendren koncernens Michael Thomas, leder af Investment Analysis, og Marcus Davis, chef for Principal Investments, vil deltage i en konference om "Forståelse Banker i Emerging Markets: Observere, bede eller Eksperimentere?" På September 5-6, 2013 EBRD, One Exchange Square, London, UK.

Konferencen har til formål at præsentere førende forskere, der vil forklare om den seneste udvikling i empirisk bank forskning. Arrangører invitere deltagere til at indsende forskning af høj kvalitet papirer om Banking i Emerging Markets.

Papers vil fokusere på følgende aspekter af den forskning:

· Den økonometriske analyse af stadig rige mikro-niveau data, der er tilgængelige "off-the-shelf", såsom fra centralbankerne, kredit registre og kommercielle dataleverandører

· Den økonometriske analyse af skræddersyede data fra store undersøgelser af banker og deres kunder, og

· Brugen af ​​randomiserede kontrollerede forsøg og indrammede feltforsøg med banker og deres personale.

Nogle af de vigtige emner, der er foreslået af arrangørerne til at blive behandlet af deltagerne kan nævnes "rolle geografiske og hierarkiske afstand i banking", "corporate governance og dens virkning på bank effektivitet og stabilitet" og "adfærdsmæssige finans-og banksektoren fast".

Hendren Koncernen forventer en meningsfuld og frugtbar møde med andre kapitalforvaltere, som det stræber efter at øge sin forskningsbaserede strategier rettet mod at identificere potentielle vækst i investeringerne endnu før den er anerkendt. Sådanne unikke evne har etableret virksomhedens omdømme for at opnå succes gennem hurtige og vedvarende udviklingsmetoder.

http://hendrengroup.com/

http://bobharden.livejournal.com/976.html

 

 

 

 

 

 

Add A Comment: