CopyPastehas never been so tasty!

Newport International Group Reviews: FB kontrolløren

by anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
35 views

Source

Falske profiler fortsetter å være et problem på Facebook, til tross for det sosiale nettverket for å tørke dem ut. Gratis program FB Checker gir brukerne en rask måte å bestemme ektheten av profiler ved å undersøke sine bilder.

 

Programmet har begrensninger, den analyserer bare bilder, og brukere må ha tilgang til bilder av kontoene i spørsmålet. Det fungerer ved å søke på Internett etter duplikater av valgte bildene, og advarer brukere hvis bildene er funnet flere steder.

 

FB kontrolløren sa på sin hjemmeside:

 

FB kontrolløren kontrollerer om folk som du møter på Facebook er ekte eller hvis de har falske bilder og kontoer. Folk lage falske kontoer å annonsere eller bare få oppmerksomhet. Disse kontoene inneholder bilder av attraktive mennesker for å lokke deg til venn dem snakke med dem og gi dem din fulle oppmerksomhet. Unngå å bli skuffet ved å sjekke en persons profil for ektheten før investere tid eller selv før du legger dem som venner. FB kontrolløren kan fortelle deg om en persons bilder er deres eller de bare var tatt fra andre steder på Internett.

 

Utgivelsen av FB kontrolløren kommer om ett år for sent for Chick-Fil-A, som angivelig brukte lager bildet for å opprette en fiktiv Facebook profil under navnet Abby Farle å forsvare restauranten kjeden på sin side.

Add A Comment: